Vraag een gratis dakinspectie aan. Wij laten geheel vrijblijvend een offerte achter. Bij kleine reparaties kunnen we (met uw akoord) gelijk beginnen.

Gratis dakinspectie

Het is belangrijk uw dak eens per jaar te laten inspecteren. Dit voorkomt torenhoge kosten. Wij bieden de eerste keer een gratis dakinspectie aan. Als u vervolgens wilt dat wij ieder jaar terugkomen kan dat met een 3 jarig abonnement. De kosten hiervan zijn 55,- per jaar.

Wanneer?

Heeft u stormschade? een nieuw huis gekocht? of wilt u gewoon een keer uw dak laten inspecteren? Dan bent u bij DSG daktechniek aan het juiste adres. We controleren uw dak op de belangrijke punten zoals de nokpannen, kantpannen, schoorstenen en loodaansluitingen. Bij platte daken controleren we terugloopstukken kieren, naden en aansluitingen. Zodra dit gedaan is krijgt u een volledig rapport van de huidige staat van deze punten. U krijgt daarbij ook advies over onderhoud vervanging of reparatie zo nodig.

Gratis dakinspectie

De dakinspectie

We sturen een gespecialiseerd vakman in lekdetectie en onderhoud naar uw locatie. Daarna zal hij een paar vragen aan u stellen om wat meer informatie te krijgen over bijvoorbeeld: lekplekken, vocht kringen en dergelijke. Als dat gebeurd is, gaat hij omhoog om de staat van uw dak te gaan inspecteren. Alles word dan gecontroleerd: dakgoten, regenpijpen, dakpannen, nokpannen, kantpannen, schoorstenen, loodslabben, dakkapellen, dakramen etc. Daarna zal onze specialist u een passend advies en rapport geven. Mocht er een reparatie of onderhoud nodig zijn, schrijft onze dakspecialist een offerte uit van de werkzaamheden. Deze offerte is geheel vrijblijvend! reparaties kan onze specialist vaak direct doen. Als dit niet mogelijk is word er een afspraak ingepland. Neem dus gerust contact met ons op om een vrijblijvende dakinspectie te laten uitvoeren. Op alle werkzaamheden geven wij garantie. Heeft u een dakreparatie gehad van ons? Dan heeft u tussen de 1 a 10 jaar garantie afhankelijk van de reparatie. Kiest u voor een onderhoudscontract van 3 jaar komen wij het eerste jaar gratis terug om de reparatie en uw dak te inspecteren. Voorkom de volgende problemen met een jaarlijkse inspectie.

  • losgeraakte dakpannen die lekkage veroorzaken
  • Loszittende dakpannen die naar beneden kunnen vallen
  • Rot dakhout en beschimmelde isolatie
  • Vocht en schimmel plekken aan plafond en muur
  • Losliggende nokpannen en kantpannen
  • Kapotte schoorsteen
  • Losliggende of gescheurde loodslabben
  • Lekkende dakgoot
  • Gescheurde bovenplaten
  • Scheuren in dakleer en bitumeuze daken

Al deze veel voorkomende problemen veroorzaken in bijna alle gevallen voor ernstige schade. U voorkomt met een jaarlijkse dakinspectie een hoop kosten door achterstallig onderhoud.

Neem contact met ons op via ons kantoor of whatsapp nummer voor een afspraak. Wij zijn u graag van dienst!

Vraag uw offerte aan

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - DSG Daktechniek