Spoedservice! Bel Erik: 06 – 83 59 38 93

Wij hanteren geen voorrijkosten!

Daklekkage repareren

DSG Daktechniek staat voor u klaar om uw daklekkage te repareren. Als u een daklekkage constateert, is het zaak om snel te handelen. Hoe langer u wacht, hoe groter de schade. Bel daarom direct naar DSG Daktechniek voor het repareren van uw dak. U kunt er zelf voor kiezen of wij binnen 24 uur bij u ter plaatse zijn, of dat wij op een ander geschikt moment langskomen. Uiteraard kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Spoedservice! Bel Erik: 06 – 83 59 38 93

Daklekkage repareren door DSG Daktechniek

Een daklekkage repareren is een klus voor de vakman. Gelukkig kunt u dus vertrouwen op de specialisten van DSG Daktechniek. Als gespecialiseerd dakdekkersbedrijf weten wij hoe we lekkages kunnen opsporen en hoe we deze vakkundig en snel kunnen repareren. Dit in tegenstelling tot een meer allround vakman, zoals een loodgieter of een timmerman. 

Geef uw daklekkage door

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Redenen lekkages

Afhankelijk van het soort dak is het zaak om de oorzaak van de lekkage te achterhalen. Op pannendaken is het bijvoorbeeld eenvoudiger de oorzaak te achterhalen dan bij een plat dak. Er zijn namelijk meerdere redenen voor een daklekkage te bedenken. Voorbeelden zijn dat de specielaag bij nokpannen gescheurd of weg is. Ook kan het zijn dat het lood rondom de schoorsteen of dakkapel uitgedroogd of los zit. Een andere reden kan zijn dat uw dakgoot verstopt zit. Bij een plat dak kan het gaan om veroudering of losraken van het dakleer.

Wat te doen bij daklekkage?

Als u ons belt om uw dak met spoed te laten repareren, komen wij zo snel mogelijk naar u toe. We zijn er natuurlijk niet meteen, dus u kunt zelf al wat voorbereidend werk doen. Vang het water op in emmers. Haal een noodreparatie plat dak setje met plastic zeil in huis. U kunt het zeil gebruiken om het gat tijdelijk te dichten, totdat wij ter plaatse zijn en het van u overnemen.

Spoedservice! Bel Erik: 06 – 83 59 38 93

Voorkomen is beter dan genezen

Bespaar uzelf het risico op een daklekkage en kies voor een dakinspectie. Deze dakinspectie voeren wij gratis uit. Of kies voor een dakinspectie als u het niet helemaal vertrouwt na een flinke storm bijvoorbeeld. Bij kleine beschadigingen kunnen wij in onderling overleg direct reparaties uitvoeren om erger te voorkomen. Is er sprake van grotere schade waar wij langer de tijd voor nodig hebben, dan plannen we direct een afspraak in om uw dak te komen repareren.

Spoedservice! Bel Erik: 06 – 83 59 38 93

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - DSG Daktechniek