Gratis dakinspectie? 085 – 130 56 57

Wij hanteren geen voorrijkosten!

Gratis dakinspectie door DSG Daktechniek

Bij de specialist DSG Daktechniek kunt u terecht voor een gratis dakinspectie. Dat is aan te raden als u stormschade heeft opgelopen of als u uw dak lekt. Ook als u een nieuw huis heeft gekocht of gewoon het zekere voor het onzekere wilt nemen, is een dakinspectie een slimme keuze. Is er sprake van kleine beschadigingen, dan kunt u ons direct inschakelen om die te repareren.

Gratis dakinspectie? 085 – 130 56 57

Offerteformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag een gratis dakinspectie aan door een afspraak te maken. Bel vrijblijvend 085 – 130 56 57 of stuur een e-mail naar info@dsgdaktechniek.nl.

Spoedgeval

Heeft u een daklekkage ontdekt? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons 24 uur, 7 dagen in de week bereiken. Binnen 24 uur zijn we bij u ter plaatse om het lek te dichten.

Inhoud gratis dakinspectie

Laat een dakinspectie altijd uitvoeren door een specialist, bijvoorbeeld DSG Daktechniek. Een loodgieter, timmerman of aannemer heeft vaak wel algemene kennis van lekkages, door het inschakelen van de specialist kiest u voor kunde en vakmanschap. Tijdens de dakinspectie controleren wij uw dak op belangrijke punten zoals de:

  • nokpannen;
  • kantpannen;
  • schoorstenen;
  • dakkapel;
  • dakramen;
  • loodaansluitingen.

Heeft u een plat dak? Dan letten we juist op de volgende punten:

  • terugloopstukken kieren;
  • naden;
  • aansluitingen.

Na het uitvoeren van de dakinspectie stellen wij een volledig rapport voor u op, inclusief advies over onderhoud, vervanging of reparatie. Misschien heeft u zelf ook suggesties waar wij eens grondig naar moeten kijken; laat het ons dan gerust weten.

Gratis dakinspectie? 085 – 130 56 57

Spoedreparatie dak

Heeft u donkere kringen op uw plafond of loopt er water langs de muur? Dan heeft u te maken met een daklekkage. Daklekkage komt nooit gelegen en is altijd schrikken. Zaak is het om snel te handelen zodat erger wordt voorkomen. Dicht het lek zelf tijdelijk met een plastic zeil en neem direct contact met ons op. U kunt ons 24 uur, 7 dagen in de week bereiken. Binnen 24 uur zijn we bij u ter plaatse om het lek te dichten. Is er sprake van schade die minder dringend is, dan maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat om uw dak te repareren.

De jaarlijkse dakinspectie

Gemiddeld een keer per jaar een dakinspectie uit laten voeren, voorkomt veel dakproblemen die voor daklekkages of erger kunnen leiden. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van losgeraakte dakpannen die lekkage veroorzaken of loszittende dakpannen die mogelijk naar beneden vallen. Rot dakhout, beschimmelde isolatie en vocht- en schimmelplekken aan plafond en muur kunnen opgespoord worden. Losliggende nokpannen en kantpannen of een kapotte schoorsteen kunnen eveneens een probleem vormen. Of wat te denken van losliggende of gescheurde loodslabben: wat het probleem ook is, onze specialist gaat graag bij u het dak op om uw dak eens grondig onder de loep te nemen.

Gratis dakinspectie? 085 – 130 56 57

Onderhoudscontract

Geen omkijken meer hebben naar uw dak? Informeer naar ons onderhoudscontract. Voor slechts €55,- per jaar komen wij elk jaar langs om uw dak te inspecteren. Daarbij krijgt u garantie indien er iets gerepareerd wordt.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een dakinspectie? Bel vrijblijvend 085 – 130 56 57 of stuur een e-mail naar info@dsgdaktechniek.nl. Wij reageren in de regel direct.

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - DSG Daktechniek