Lood vervangen? Vraag dan een gratis dakinspectie aan. Wij laten geheel vrijblijvend een offerte achter. Bij kleine reparaties kunnen we (met uw akoord) gelijk beginnen.

Vraag uw offerte aan

Lood vervangen van uw dakkapel
Lood is een verschikkelijk belangrijk onderdeel van uw dak en moet ten alle tijden goed vast zitten en geen lood scheuren vertonen. Niet alleen bij muren, maar ook dakkapellen, schoorstenen en kozijnen bevatten loodslabben? Lood op uw dak word gebruikt om verschillende materialen te verbinden zoals uw dakkapel naar uw dakpannen of van uw schoorsteen naar uw dakpannen. Lood verliest na loop van tijd zijn kracht en word flexibel. De loodslabben kunnen vervolgens omslaan en gaan scheuren. De loodslabben zullen vervangen moeten worden. nieuwe loodslabben of plaklood zijn een goeie optie. Heeft u gezien dat uw loodslabben rondom uw dakkapel of schoorsteen omslaan of scheuren vertonen? Plan dan gelijk een afspraak in voor een gratis dakinspectie. Wij controleren uw lood en dakhout daaronder op eventuele schade.

Wanneer is lood vervangen een vereiste?

Zodra uw lood zijn werking verloren heeft is het zaak om snel iets te doen. Wacht u te lang kan het veel onnodige kosten meebrengen. Zodra er water onder uw lood terecht komt zal het naar beneden gaan lopen uw dakgoot in. Dit kan zorgen voor houtrot en beschimmeld isolatie materiaal. Ik neem aan dat u dat wil voorkomen. Heb je zelf geconstateerd dat uw lood snel aan vervanging toe is? Wacht dan niet en neem contact op. Voorkom vervelende kosten.

Hoeveel kost lood vervangen dakkapel?

Lood bij het dakkapel vervangen is een karwei dat in principe altijd wel een keer moet gebeuren. De kosten verschillen afhankelijk van de hoeveelheid de maat en tijd die erin gaat. Als je van plan bent je lood te vervangen neem dan contact met ons op voor een gratis offerte. Omdat wij zelf ons lood in het groot inkopen kunnen we loodreparaties aan uw dak onder een scherp tarief aanbieden.

Vraag uw offerte aan

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - DSG Daktechniek